Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.198.214 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Gerrit Boerdam heeft geschreven op 17 april 2015
Vandaag , vrijdag 17 april 2015 , deel genomen aan een workshop schuilhut fotografie , wat een schitterende , leerzame ervaring! Wat hebben we vandaag genoten van de grote hoeveelheid verschillende vogels , en perfecte uitleg van Marco, een dag om niet meer te vergeten, hoop er snel weer een keertje heen te gaan , een echte aanrader , voor iedereen die van vogelfotografie houdt ! en dan vooral de lekkere pannenkoeken niet te vergeten. Marco 't was een top dag , bedankt !!
Addy heeft geschreven op 10 april 2015
Vandaag deelgenomen aan de workshop 'Schuilhut fotografie'. Een schitterende en leerzame ervaring! Het is een schitterende plek om een grote variatie aan vogels maar ook andere dieren te fotograferen. Bedankt voor de geweldige dag! Addy
Eesge en Emma heeft geschreven op 25 maart 2015
Hรฉ Marco, We hebben je site gevonden! Wauw, wat een prachtige foto's heb je gemaakt. We zijn benieuwd of de foto's die je in gedachten had vanmiddag zijn gelukt. Geniet nog, net als wij, van je tijd op Bonaire! Met vriendelijke groet, Eesge en Emma.
Jos de Witte heeft geschreven op 17 maart 2015
Ik ben op zaterdag 14 maart met Marco de Biesbosch in geweest en nog 7 andere fotografen. Marco is een zeer enthousiaste man die de Biesbosch op zijn duimpje kent en alle dieren al van verre ziet. Ook de persoonlijke en algemene tips voor het fotograferen zijn goed. Hij kan als de beste pannenkoeken bakken. Ondanks de kou was de dag zo voorbij. Ik heb er ontzettend van genoten van de leuke, leerzame en gezellige dag met nog een lekkere schnitzel in het restaurant als sluitstuk. Marco hartelijk bedankt voor prachtige dag. Tot de volgende keer, Jos de Witte
Michel Rademaker heeft geschreven op 16 maart 2015
Beste Marco, Enorm bedankt voor je geweldige workshop in de Biesbosch op 14 maart 2015. Wat een kennis, kunde en fanatisme van/over dit schitterende gebied!! Zelden iemand meegemaakt die zo enthousiast is bij het overbrengen van zijn kennis!! Jammer van het mindere weer in de middag waardoor de dieren wat minder zichtbaar waren maar gelukkig waren we in de ochtend al enorm verwend met ijsvogels, reeรซn en natuurlijk de zeearend!! Heerlijke pannenkoeken bovendien... In de toekomst ga ik graag nog eens mee met 1 van je andere workshops dus tot dan en veel succes met alles wat je nog gaat doen!! En kom lekker bij op Bonaire... ๐Ÿ˜‰ Groetjes, Michel Rademaker
Willem Vernes heeft geschreven op 14 maart 2015
Ik ben 14 maart met een groep onder de bezielende leiding van Marco naar de Biesbosch geweest. Onder de indruk van zijn scherpe oog en het spotten van wild. Ondanks de kou genoten. Weer een paar tips gekregen waarmee ik weer aan de slag ga. Veel gelachen om zijn droge humor en aanpak. Ik ga zeker nog een keer mee en wie weet wel naar Duitsland. Bedankt Marco
Patrick heeft geschreven op 8 maart 2015
Zaterdag 7 maart een workshop gedaan bij de schuilhut van Marco de pauw Het was een zeer geslaagde dag met heel veel vogels. Ik heb heel veel geleerd en Marco neem echt de tijd voor je om je alles uit te leggen. ik ga zeker vaker een workshop bij hem volgen
Anita Manten heeft geschreven op 8 maart 2015
de workshop in de boshut was zo voor mij de eerst kennismaking met Marco. Ik ben onder de indruk van zijn benadering van het vak fotografie en het overbrengen .van zijn kennis De gemoedelijke sfeer en het met respect behandelen van zijn cursisten is geweldig . En wat heeft hij een mooi plekje gecreรซerd. Ik heb veel geleerd. Ik ga zeker nog een keer met hem mee.
Frans Heinsbroek heeft geschreven op 4 februari 2015
van 29 januari tot en met 3 februari met Wildlife Images / Marco de Paauw en zijn assistente Karin meegeweest voor de workshop naar Bayerische Wald. Sneeuw lag er zat en heb mede met de aanwijzigingen en tips veel mooie platen kunnen schieten. Heb ook duidelijk het verschil gezien tussen Marco en een andere "fotograaf". Bij Marco betaal je wel wat meer maar dat ga je terugzien in de kwaliteit van de foto's die mee naar huis gaan. Voor een goede workshop met niet alleen mooie locaties maar ook een hoop gezelligheid en vooral de bruikbare tips en aanwijzingen kan ik Wildlife Images aan iedereen aanraden.
Joyce heeft geschreven op 4 februari 2015
Voor de tweede keer met Marco mee geweest naar het Bayerischer Wald, nu in de winter. Het was weer super leuk en gezellig. Veel geleerd en gedaan. Marco is ook buiten het fotograferen om heel hulpvaardig voor me geweest. Ik ga zeker nog vaker met Marco mee op รฉรฉn van zijn workshops. Marco bedankt voor alles en tot een volgende keer. Groetjes, Joyce
Caspar Wingelaar heeft geschreven op 17 december 2014
Afgelopen zaterdag weer eens met Marco en een groepje vaakkomers op stap geweest. Deze keer gingen we naar z'n nieuwe boshut. Deze hut bevind zich in een mooi stukje afgesloten bos. De hut heeft plek voor 5 ร  6 fotografen en heeft aan 2 kanten uitzicht over mooi aangeklede waterbakken. Je zit precies op de goede hoogte. Op deze manier is het mogelijk om super mooie spiegelplaten te maken. Er komen veel verschillende soorten vogels. Ook de specht kwam even kijken. Dit was voor mij zeker niet de laatste keer dat ik daar was. Bedankt Marco!!
Jos Henrichs heeft geschreven op 15 december 2014
Enkele dagen geleden heb ik samen met een drietal andere fotografen vanuit de nieuwe bosschuilhut van Marco de Paauw vogels kunnen fotograferen met prachtige spiegeling op het water. Je zit daar verdiept zodat je lens zich vlak boven het water bevindt van een tweetal vijvers voor en achter de hut. Het resultaat vond ik verrassend aardig en zeker een aanrader voor fotografen die op zoek zijn naar unieke locaties voor landschap/vogel fotografie. Marco geeft ondertussen suggesties voor compositie en mooie achtergrondelementen. Daarbij was het ook nog oergezellig en kregen voor de gelegenheid voortreffelijke pannenkoeken aangeboden. In een woord: geweldig!
Hans Maliepaard heeft geschreven op 7 december 2014
Vrijdag 5 december gebruik gemaakt van een van de schulhutten van Marco om een ijsvogel te fotograferen. Zoals gewoonlijk was het weer uitstekend verzorgd door Marco. Samen met een andere natuurfotograaf, die ik ken van eerdere workshops met Marco, heb ik daar ongeveer 6 uur in de schuilhut doorgebracht. De ijsvogel heeft zich 3x goed laten zien en fotograferen waarbij hij op verschillende plaatsen op de aanwezige takken ging zitten. Werkelijk een genot om die vogel zo dichtbij te kunnen zien en te genieten van zijn prachtige kleuren. En er dan ook nog hele mooie foto's van kunnen maken. Waarbij je genoeg tijd hebt om wat aandacht te besteden aan je compositie en belichting. En zoals gebruikelijk krijg je vooraf van Marco de nodige tips die je helpen bij het maken van die mooie foto's. Ik kan dit echt van harte aanbevelen. Ik kijk al uit naar het bezoeken van een van Marco's andere schuilhutten.
Robert Jansen heeft geschreven op 22 november 2014
Vandaag samen met mijn dochter Romy (16 jaar) met Marco en Karin op stap geweest in de Biesbosch. Het was in een woord geweldig!! Het was mooi om te zien hoe Marco en Karin helemaal opgaan in de Biesbosch, ze vinden het fantastisch om kennis door te geven en ik was verrast hoe goed ze dit deden naar mij toe, maar ook naar mijn dochter. We hebben beiden zeer veel geleerd en verschrikkelijk mooie dingen gezien van dit mooie stuk natuur. Daarnaast zijn de verhalen van beiden over hun ervaringen met fotografie alleen al een genot om naar te luisteren Deze workshops van Marco zijn voor iedereen die graag meer wilt leren van landschaps fotografie zeker een aanrader. Marco en Karin nogmaals bedankt,en zeker tot een volgende keer!!! Groetjes Romy en Robert.
Henk Oudshoorn heeft geschreven op 1 november 2014
Beste Marco, Bedankt voor de prive fotoworkshop van afgelopen donderdag 30 oktober in de Biesbosch. Het weer werkte in de ochtend niet echt mee, veel laaghangende mist. Mijn toestel kon in die 'wattendeken' soms niet scherpstellen. Ik heb veel van je geleerd en ben zeker van plan een volgende workshop bij je te boeken. Ik ga in de komende weken het geleerde proberen in de praktijk te brengen. Je pannenkoeken waren ook nog eens super, ook dat vak beheers je volledig. ๐Ÿ™‚ Tot ziens, Henk Oudshoorn
Caspar heeft geschreven op 22 oktober 2014
Eind September ben ik met een zeer leuke groep mensen onder leiding van Marco de Pauw in het Bayerischer Wald geweest. Eerder was ik in de winter mee geweest. Deze keer ging het om de herfst. Wederom heb ik kunnen genieten van de mooie natuur. Met fotograferen ben ik ten opzichte van vorige keer vooruit gegaan. Ik wist nu wat ik kon verwachten en dat geeft een totaal andere instelling. Marco heeft mij ook weer op zijn manier veel weten te leren. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik met Marco meega!
Tonny polders heeft geschreven op 21 oktober 2014
Ik was er niet klaar voor maar eenmaal in de auto met Sander en Leon waar ik hun enthousiaste verhalen hoorde van eerdere fotoreizen met Marco ging het steeds meer kriebelen. Toch was het voor mij nog een vraagteken wat ik kon verwachten. Bij de eerste tussenstop voor een big Mac dacht ik bij mezelf dat het met de groep wel goed zit.. De dagen erna waren spannend, gezellig, avontuurlijk, zwaar, leerzaam en ik kreeg meer aandacht van Marco dan thuis van mijn vrouw :). Kortom....geweldige dagen gehad,! Zeker voor herhaling vatbaar . Dan zou mijn zoon van 14 die ook fotografeert mee willen gaan. Een echte aanrader voor andere fotografen
Hans heeft geschreven op 12 oktober 2014
Eind september met Marco naar het Bayerischer Wald geweest. Eerder was ik al in de winter met hem mee geweest. Nu de herfst editie gedaan. Weer genoten van een aantal dagen in een fantastisch mooie omgeving met leerzame aanwijzingen van Marco om mijn fotografie op een hoger niveau te krijgen. En wederom was de sfeer en onderlinge samenwerking in de groep geweldig. Een absolute aanrader voor zowel beginnende als gevorderde fotografen.
Joyce heeft geschreven op 1 oktober 2014
Met Marco naar het Bayerischer Wald geweest. Met heel weinig ervaring vond ik het best griezelig om mee te gaan maar dat was absoluut niet nodig. Marco zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik heb zo ontzettend veel geleerd en gedaan. Voor mij is dit absoluut voor herhaling vatbaar en ik hoop dan ook nog vaker met Marco op pad te mogen gaan. Dus twijfel je nog, absoluut niet doen gewoon gaan.
Mariette Kapitein heeft geschreven op 22 september 2014
zaterdag 20 september kwamen we Marco tegen in de Biesbosch. Mede door zijn aanwijzingen hebben we de zeearend gezien. Geweldige ervaring. Daarna ben ik toch de website van Marco nog eens goed gaan bekijken. Wat een prachtige foto's Vooral de landschapsfoto's vind ik echt super mooi. Wat een passie en wat een prachtige foto's.