Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.176.80 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
101 berichten.
Marice Thewessen heeft geschreven op 5 april 2022
Beste Marco, 10 dagen geleden mocht ik met familie bij je aan boord stappen in de Biesbosch. Het voelde alsof ik bij een vriend aan boord stapte! Je hebt de gave om iedereen zich meteen op zijn gemak te laten voelen, ook een beginner in fotografie. Je kent de omgeving als je broekzak en hebt een fantastisch scherp oog. We zagen daardoor op honderden meters afstand een visarend, en heel dichtbij tot drie keer toe bevers en diverse ijsvogels. Je leerde me beter anticiperen op aankomende 'moves' van vogels en nuttige tips over over- en onderbelichting. Onderweg was je zeer onderhoudend over al je fotografiereizen, je zorg en visie op natuurbehoud en we werden verwend met een heerlijke warme zelfgemaakte lunch. Ook je hulp Mike was heel prettig gezelschap. Ik kan deze trip iedereen aanraden! Warme groet, Marice
Katinka Mann heeft geschreven op 9 februari 2022
Super trip gemaakt met Marco naar het Bayerische Wald! Goede sfeer, veel sneeuw, lekker eten en vooral ook prachtige setting om mooie foto's van ondermeer wolven, lynxen en bruine beren te maken. Marco doet er alles aan om te zorgen dat iedereen het goed heeft tijdens het verblijf. Smaakt naar meer!
Joes van Asten heeft geschreven op 30 oktober 2021
Op 29 oktober een workshop in de Biesbosch gedaan. Als beginnend hobbyfotograaf in een boot met een gemรชleerd gezelschap met een gemeenschappelijke deler: een passie voor fotografie. Marco verstaat de kunst om iedereen de aandacht te geven die hij of zij op dat moment nodig hebben. Behalve dat je op die dag veel leert over fotografische technieken leert Marco je ook de natuur te lezen zodat je van te voren weet wat er mogelijk gaat gebeuren en je je daar als fotograaf op kunt instellen. Daarnaast is het een heel gezellige dag buiten in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Deze workshop is een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde fotografen.
Han de Zwaan heeft geschreven op 20 oktober 2021
Vorige week van maandag op dinsdag bij de Dreamspot locatie gelogeerd samen met dochterlief. Wat een geweldige ervaring! Allereerst de zeer hartelijke ontvangst door Deborah, ze verzorgde zelfs een heerlijke avondmaaltijd (op maandagavond is er niet veel open zelfs snackbars waren gesloten) We waren goed en wel geรฏnstalleerd en hadden net het heldere instructiefilmpje van Marco tot ons genomen en daar verscheen de eerste boommarter al! Wat een feest, het kijken naar het diertje alleen al. Volop foto's kunnen maken. Later op de avond verscheen er nog weer een marter en ondertussen vermaakte wij ons met de rondscharrelende egels. Er werd ons een behoorlijke nachtrust gegund door alle dieren en 's ochtends stond Deborah weer klaar met een heerlijk ontbijt! Tot slot nog een hele ochtend heerlijk genieten van alle vogels. Want ook daarvoor is het een prachtige locatie. Kortom een mooie locatie en een geweldige verzorging door Deborah. We gaan het zeker nog eens doen!
Anne-Marie heeft geschreven op 2 oktober 2021
Super ervaring om met Marco op reis te zijn. Volledige focus op techniek en standpunt. Gecombineerd met zijn kennis van de dieren maakt dat ik nu al, en de trip is nog niet voorbij als een blij ei ben met resultaat en het geleerde.
Henk Hoogstraten heeft geschreven op 7 juni 2021
Afgelopen vrijdag 4 Juni 2021 een hele leerzame en vooral leuke workshop gehad in de biesbosch met Marco de Pauw. Marco is een hele enthousiaste natuurfotograaf die er alles aan doet om er een onvergetelijke dag van te maken. Heerlijke pannenkoeken van hem gehad als lunch. Met als hoogtepunt aan het eind van de dag toch nog een ijsvogel vastgelegd. Hierbij ging Marco tot in het water om een zo natuurlijk mogelijke omgeving voor het paartje te creรซren. Helaas in mijn enthousiasme niet helemaal scherp de foto gekregen dus een reden om het volgend jaar nogmaals deze workshop te doen. Gr Henk
Sandra Warren heeft geschreven op 14 september 2020
Zondag 13/09/2020 waanzinnig leuke leerzame en vooral leuke workshop gehad in de Biesbosch met Marco. Hij doet er echt alles aan om je alles te laten zien en dat is bij ons cum-laude geslaagd geweest! We hebben alles gezien wat me maar wilde zien. Eindresultaat zijn een berg mooie foto's en een gevulde maag van de heerlijke pannenkoeken die hij voor ons gebakken heeft!
Marcel de Visser heeft geschreven op 14 september 2020
13 September een workshop in de Biesbosch gedaan samen met andere hobby-fotografen. Wat een TOPdag, fotografie op (soms) een andere manier ?, relaxed, ontspannen, leerzaam, geen haast, Marco heeft kennis, gedrevenheid, passie, kortom alles in zich om een geslaagde workshop te geven. Ik ga zeker nog een keer terug, dus....tot de volgende keer Grtn, Mars,
MadebyGreet heeft geschreven op 14 september 2020
Gisteren een onwijs gave workshop gehad in de Biesbosch . Heb eindelijk de platen geschoten waar ik al zo lang op hoopte ze te kunnen maken. Top gastheer Marco de Paauw bracht ons precies op de juiste plaats. Echt een aanrader om dit een keer te doen!!
Gert-Jan Hoogland heeft geschreven op 26 juli 2020
Op 5 juli kennis gemaakt met Marco met een Biesbosch "safari". Wat me opviel was zijn zorg voor het welzijn van de deelnemers in de meest uitgebreide zin van het woord en zijn enorme kennis van de natuur. Hij hoorde en zag dingen die een ongeoefend deelnemer totaal ontgaan.
Deborah Schraa heeft geschreven op 25 juli 2020
Met Marco de biesbosch in geweest. Goed verzorgde trip, fantastische sfeer, staat altijd open voor vragen en geeft duidelijke uitleg. Super genoten. Een echte aanrader!
Sandra heeft geschreven op 25 juli 2020
Vandaag voor de tweede keer mee geweest 'op de boot is een hele unieke ervaring en leerrijk ik raad het iedereen aan maar ik ga proberen voor een workshop in Duitsland te doen wil die ervaring eens meemaken tot de volgende grts Sandra uit Belgiรซ
Thierry en sandra heeft geschreven op 19 juni 2020
Een heel mooie prachtige dag en ervaring in haven van oversteeg rondvaart Fotoworkshop gedaan echt waar zeker aan te raden om eens te doen hele toffe gast Marco verschrikkelijk goede kennende van de streek en van zijn werk zeker aan te raden
John Leeuwesteijn heeft geschreven op 14 maart 2020
Vandaag in de haven van Sleeuwijk Marco ontmoet. Leuke kennismaking en hebben raakvlakken met het mooie Zuid-Afrika. We houden contact Marco. Gr. John Leeuwesteijn
Henk van Klinken heeft geschreven op 12 februari 2020
De eerste week van februari 2020 met Marco in het Bayerische Wald geweest. Ik ben vooral vogelaar, maar keek toch erg uit naar deze workshop wilde dieren. Heb er heel erg genoten, veel geleerd. wat is Marco gemotiveerd en entiosjast met en voor zo een groep mensen. Dankjewel Marco!!!
Kees van Dam heeft geschreven op 11 februari 2020
Afgelopen week voor de eerste keer mee geweest met Marco naar het Bayerischer Wald. Wat een fantastische ervaring was dit!! Prachtig om 4 volle dagen in de natuur te zijn en mooie dieren en landschappen te fotograferen! Marco is echt een enthousiaste coach die graag wil dat jij met de mooiste plaatsjes thuiskomt. Hij geeft je continue tips en loopt vaak even bij je langs om te kijken of het goed gaat. Marco zorgt voor een relaxte sfeer in de groep en maakt de avonden ook erg gezellig! Echt een aanrader de workshop Bayerischer Wald!!
Marcel Beudel heeft geschreven op 3 februari 2020
Voor de tweede keer mee met de Winter workshop natuurfotografie in het Bayerischer Wald. Deze keer zat het weer iets minder mee, weinig sneeuw en veel regen. Ondanks dat een super leuke tijd gehad met Marco en ook mooi foto's geschoten. Hij weet er altijd een feestje van te maken en ondanks de "tegenvaller" om mensen zo te motiveren om met mooie resultaten thuis te komen. Bedankt en tot de volgende. Groet Marcel
Hans Maliepaard heeft geschreven op 11 oktober 2019
Afgelopen week met Marco naar het Bayerischer Wald geweest. Voor de 8e keer! De groep bestond uit een mix van beginnende natuur fotografen en al wat gevorderde. Zoals altijd kreeg iedereen de aandacht die hij nodig had van Marco om zijn of haar fotografie naar een hoger niveau te tillen. Het was, zoals vrijwel altijd, een hele leuke groep waarmee we naast serieus fotograferen ook heel veel gelachen hebben. Kortom een zeer geslaagde workshop en ik kijk al weer uit naar een volgende keer, want het is elke keer weer anders.
Herman van der Ent heeft geschreven op 23 juni 2019
op 14 juni met Marco naar de Biesbosch geweest . Door het landschap, de fauna, het gezelschap maar zeker ook door de begeleiding was het voor mij een (weliswaar lange) absolute TOPDAG. en met de foto's van wat Marco met heeft laten zien kan ik daar nog lang op terugkijken. Een absolute aanrader
Ed heeft geschreven op 15 juni 2019
Vrijdag 14 juni de workshop geboekt als kado voor mijn schoonmoeder. Een ervaring om iedereen die naar iets unieks op zoek is aan te raden. Marco is, naast een bevlogen, gepassioneerde en zeer professionele gids en fotograaf, ook een voorbeeld van iemand die in staat is zijn deelnemers praktische tips te geven die je rirect kunt toepassen. Niet te moeilijk doen en gewoon blijven. Dat maakt deze dag tot een zeer gezellige en bijzondere dag. Wij hebben genoten en ik hoop nog eens mee te kunnen naar Zambia ???